720 030 742
5:30 – 22:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

Чехия

обл. Ústí nad Labem
с. Janov
п.к. 435 42
Podkrušnohorská 131

Начини за плащане

В брой ПОС терминал DKV UTA

Други услуги

Магазин Паркинг

  google places 4.6

Гориво Цена
A95 46,49 CZK/л
Дизелово гориво Diesel 46,99 CZK/л
Газ Пропан Бутан LPG 17,99 CZK/л
Diesel Premium 47,79 CZK/л

последно обновяване 7.07.2022г. 17:18

Martin Kapoun
Google Places© на 24.04.2022
оценка:

Super pumpa , nejlevnější benzín na Mostecku , jinde netankuji

Jan Kopecký
Google Places© на 26.03.2022
оценка:

Cheapest gasoline in the area.

Kučera Zdeněk
Google Places© на 05.02.2022
оценка:

Pleasant operation of cheaper fuel

Milan Kotz
Google Places© на 05.12.2021
оценка:

Nice staff, great prices.

Robert Linz
Google Places© на 06.06.2021
оценка:

Really nice service, good prices. As a bead I can say that at the beginning of April 2021 a co-production film was shot here "Victim". My girlfriend fired me and we went to extras. Well, good here, but filming in Roma, Genoa, it was a mess. 85% of the time I he had his mouth wide open and swallowed the remaining 15% deeply.

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.