+421 51/773 24 48
05:00 - 23:00

Fotografie


Přidat fotografii zadejte svůj profil

Adresa

Slovensko

provincie Presov
Prešov, 080 05
Petrovianska 53

Platební metody

Hotovost Platba kartou Plaťte pomocí aplikace

Další služby

AdBlue Obchod Wi-Fi Parkování bankomat

foursquare   google places 3.8

Palivo Cena
FuelSave Natural 95 1,645 €/l
Дизелово гориво FuelSave Diesel 1,619 €/l
V-Power Racing 100 1,859 €/l
V-Power Diesel 1,824 €/l

Ceny jsou přibližné

Vincent Peržeľ
Google Places© на 09.02.2022
оценка:

Pozdravujem veduceho co robi hot dogy a takzvane "tajomstvo sefkuchara" :) najlepsi hot dog ...jak sam povedal ešte dobre že nerobime polievky inač by ste doma nejedli .... Super sranda a prijemna obsluha ;)

MArio Lukac
Google Places© на 25.11.2021
оценка:

Návšteva okolo 20:30 v pracovný deň. Nemožná online platba cez aplikáciu. Ponuka jedla spočívala z troch kusov (nie druhov) bagiet a jedného párka. Bez vonkajšej obsluhy. Obsluha za pokladňou komunikujúca dobrý večer - dovidenia. Celkovo táto ČS pôsobí ošuntelým dojmom. Vzhľadom na to, že som potreboval palivo, načerpal som a šiel na overené miesto, kde mi ponúkli najesť, napiť už od dverí. Cesta predo mnou bola ešte dlhá… Už viem, prečo si musia platiť extra reklamu na Waze. Nachytať pocestných neznalých pomerov. Znalí tam asi nechodia.

Slavomír Vaško
Google Places© на 14.11.2021
оценка:

Čerpacia stanica Shell v Prešove na ul. Petrovianska je jedna z mála, ktorá úctivo a ochotne pomôže každému jednému zákazníkovi... V prvom rade by bolo od zákazníkov dobre a úctive, ak by si uvedomovali že aj zamestnanec ČS je iba človek a musí si z času na čas odskočiť na toaletu a tiež zjesť obed, alebo večeru... Ak sa niekto vracia ráno z disco a potrebuje ďalej piť alkohol a práve vtedy im zamestnanec ČS nieje nápomocný tak áno prepáčte im..., lebo práve vtedy zamestnanec upratuje toalety a doplňuje regál s tovarom, aby ste mohli ráno, alebo kedykoľvek inokedy využiť služby a priestor ČS Shell na Petrovianskej ulici... Som jeden zo zákazníkov ČS a veľmi dobre viem že personál robí maximum pre spokojnosť zákazníka...

Martin Frištyk
Google Places© на 16.06.2021
оценка:

Skoda ze sa neda dat menej ako 1 hviezdicka, lebo ani tu 1 su nezasluzia. Hroza a des, vyhybam sa jej. Neochota podnapiteho personalu, vnutri stale nafajcene a vecer stale zavrete.

Ľubomír Kseňak
Google Places© на 07.06.2021
оценка:

Asi najhoršia Shell pumpa na východnom Slovensku. Neochotný, neustretový arogantný, ba miestami drzý personál. Nedodržiavanie otváracích hodín. Proste celé zle. Ak chcete tankovať na Shell-ke tak sa tejto pobočke vyhnite oblúkom.

Zuzka Gimova
Google Places© на 20.11.2020
оценка:

Pumpa, ktorá nieje nikdy otvorená.... Hlavne že nonstop, pravdepodobne sa zamestnancom nechce pracovať a zatiaľ im to evidentne prechádza... HANBA

Matus Kazmer
Google Places© на 20.11.2020
оценка:

Benzínka nikdy neni otvorená po 22 00 čo robia vaši zamesnanci?Napíšu na okienko uzavierka a tým sa začína a končí ich nočná služba kedže stadiaľ chodim a vidím.to každý deň nonstop to isté robia spravte stým niečo prosím.Kedže robím na blísku nech to neni stále po 22 00 zatvorené lebo už ma.to štve.

Vladislav Šul
Google Places© на 20.09.2020
оценка:

Otras...prístup predavačov,...chýbali rukavice aj utierky,...nedá sa platiť cez QR kód,...

Roman Grof
Google Places© на 09.09.2020
оценка:

Môže byť

Jozef Kohut
Google Places© на 17.08.2020
оценка:

As expected

Adam Bašista
Google Places© на 08.01.2020
оценка:

Píše, že otvorené non-stop ale koľko krát idem po 22:00, tak pumpa je zatvorená... Žiadny spolah na túto stanicu

VisMaior Levin
Google Places© на 13.10.2018
оценка:

Napriek tomu že pumpa bola plná ľudí , zamestnanci blokovali len na jednej poladni, keď tu zrazu zbadali známeho a hneď blokovala aj druhá pričom predbehol všetkých v rade. A keď predavač chcel blokovať tovar ktorý bol vyložený na predajni zistil že kód nemá nahodený v pokladni - takže smola nemá kód ja nemám tovar. Doble-hotdog nerobia napriek tomu že majú vylepenu akciu. Takže nabudúce na istotu v Košiciach alebo až v Bardejove.

Martin Morihladko
Google Places© на 28.04.2018
оценка:

Není ani kde poriadne zaparkovať zastavujem iba keď musím

Miroslav Wagner
Google Places© на 06.01.2018
оценка:

Taká bežná nič moc, nezaujimavá pumpa.

Matej Balaz
Google Places© на 23.11.2017
оценка:

Jediná SHELL pumpa v SR, kde Vám nik nenatankuje auto, neumyje okno, kde sa Vám dokonca nikto nepozdraví. Arogantný prístup pri pokladni pri každej návšteve. Nulový výber na pumpe. A ako čerešnička na torte? Porezal som sa pri jednej z návštev na držiaku papiera na stojane. Dosť to tieklo, dovolil som si ísť dnu opýtať lekárničku a odpoveď ktorú som dostal: choď si po lekárničku do auta. Takže toto bola moja posledná návšteva u pána s ktorým som si nepotykal a hlavne ktorý absolútne absolútne nevie jednať s ľuďmi. Aspoň na ľudí s prémiovou shell kartou v ruke by ste sa mohli usmiať. Veď z nás žijete!!!!

Radoslav Liba
Google Places© на 31.10.2017
оценка:

Štandardná cerpačka Shell s obsluhou ktorá Vám natankuje. Prvá na vstupe do Prešova z Košíc. Pomalšie stojany na tankovanie. Inak v poriadku.

Robert Puchała
Google Places© на 08.08.2017
оценка:

Wracając do Polski nie opłaca się tankować ponieważ paliwo jest droższe niż u Nas.

Mirka Irchová
Google Places© на 30.04.2017
оценка:

Arogantný personál, ktorý je absolútne neochotný a nevie vydať ani jednu kartu ShellSmart. Maximálne si tam natankujete a kúpite kávu z automatu. Negatívna skúsenosť, bavia sa s Vami ako s hlupákmi. "Náš zákazník náš pán" v tomto prípade neplatí. Ak by sa dalo dať 0 hviezdičiek, neváham.

mr robot
Google Places© на 09.07.2016
оценка:

Ok

Abyste mohli přidat komentář, musíte zadejte svůj profil

Fuelo vynakládá veškeré možné úsilí, aby poskytlo přesné informace o cenách a čerpacích stanicích v době jejich zveřejnění, ale nezaručuje, že informace jsou aktuální. Zveřejněné informace by neměly být používá k rozhodování. Fuelo nenese odpovědnost za žádné činy učiněné na základě informací zveřejněných na našich webových stránkách.